Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας "Drakoulakis Catering" δραστηριοποιείται στην Αθήνα με μια επιτυχή παρουσία στο χώρο της οργάνωσης και εστίασης εκδηλώσεων.

'Ολα μας τα εδέσματα παρασκευάζονται με κύρια, πρώτη ύλη το παρθένο ελαιόλαδο και από αγνά, φρέσκα και διαλεκτά προϊόντα. Εμείς σας προτείνουμε το μενού και εσείς διαλέγετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών απολαύσεων που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς. Μοναδικό μας μέλημα αποτελεί η ικανοποίηση του ουρανίσκου σας με ξεχωριστές και μοναδικές γευστικές απολαύσεις τόσο από τη διεθνή όσο και από την μεσογειακή κουζίνα.
Προτεραιότητά μας αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας, δίνοντας ξεχωριστή χροιά στις πιο σημαντικές κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις της ζωής σας. Γνωρίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός ευελπιστούμε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες προσωπικές σας προτιμήσεις και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Εγγυώμαστε την παροχή υψηλής ποιότητας αγαθών και υπηρεσιών και σας υποσχόμαστε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και να σας εξυπηρετήσουμε!